BLOG

Přečtěte si, co je nového na Kristalové Planetě
 

Použití krystalů v lese je krásnou službou přírodě i sobě. Může mít mnoho funkcí. Vyjmenujeme si ty základní, které můžete vyzkoušet, ať už se zabýváte prácí s energií, či nikoliv.

Obnova vědomého navázání kontaktu s přírodou jde ruku v ruce se vzkříšením našich druidských kořenů. Kdysi jsme bývali silně spojeni s Matkou Zemí, dokázali jsme číst její ,,myšlenky", udržovali jsme pevné, hluboké pouto s elementy a uměli s nimi pracovat. Tomu odpovídala také naše duchovní síla a zřivost, která v době Druidů dosahovala...

Podíváme-li se na duchovní systémy Východu (jóga,tai-chi, buddhistické meditace), zjistíme, že všechny se zaměřují v první řadě na harmonizaci pránického těla: mysli, emocí a pocitů. Důvod k tomu je jednoduchý a logický: pokud zklidníme nekontrolovatelné vzruchy v pránickém těle, můžeme si začít všímat prožitků dosud nepoznaných.

Každý z nás je veden k očistě sebe sama od všeho, co nás vnitřně blokuje a brání žít harmonický a naplněný život. Jsou situace v životě, kdy cítíme, že odborná podpora je ten správný způsob (sebe)reflexe, který právě potřebujeme, abychom se posunuli dál snáze a bez osobních projekcí.

Niterný, hluboký pocit, že něco chybí, a zároveň je to zde. Nostalgická touha vrátit se, odkud přicházím, s jasným vědomím toho, že to místo není na Zemi.

© Kristalová Planeta 2017
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky